Anda Adam Cu Noul Iubit | Anda Adam și Noul Iubit Sărut Pasional In Public După Ce și Au Asumat Relația Nu Au ținut Cont De Nimeni și Nimic Foto Star Matinal Antenastars Ro

Până de curând despre noul iubit al Andei Adam nu se știau multe. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce Sorin Nicolescu a făcut public că el și Anda Adam s-au despărțit deși au o fiică împreună.


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Mai mult decât atât se pare că povestea de dragoste dintre artistă și Yosif Mohaci înaintează cu pași repezi căci bărbatul a cerut-o deja de soție.

Anda adam cu noul iubit. Da da ați auzit bine căci frumoasa cântăreața a fost cerută de soție de către noul iubit iar acum cu siguranță urmează și marele pas nuntaArtista a avut parte de o cerere în căsătorie de senzație una pe care noul său partener a gândit-o foarte bine. După doar câteva luni de relație cu iubitul să apropiații deja îi văd împreună în fața altarului. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin Nicolescu tatăl fetiței ei că blonda a anunțat logodna cu noul iubit omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci.

De Unicaro pe Luni 16 august 2021 1340. Anda Adam și noul iubit. Vedeta este foarte îndrăgostită iar viitoarea sa soacra se pare că o îndrăgește nespus.

Cântăreața a început să plângă de bucurie. Cântăreața și noul ei partener apar. Cel care i-a furat inima Andei Adam este un afacerist din Cluj.

Recent avea să recunoască faptul că nu-i merge așa de bine. Vedeta este foarte fericită alături de noul iubit și vrea ca toată lumea să știe acest lucru mai ales după ce. Prima postare cu Anda a făcut-o în data de 26 iunie la 10 zile după ce și-a deschis contul.

Anda Adam simte fiorii dragostei mai tare ca niciodată. Anda Adam primele imagini cu noul iubit pe Instagram. Noul iubit al Andei Adam e fericit de așa o relație și e mândru să distribuie imagini cu noua sa cucerire.

Artista a surprins când s-a afișat cu actualul partener de viață pentru că toată lumea știa că este căsătorită cu Sorin Nicolescu bărbatul cu care are și o fetiță. Anda Adam și noul iubit. Anda Adam și Sorin Niculescu au pus capăt căsniciei de șase ani și au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Aboneaza-te la canalul nostru. Când de-abia începeam să ne obişnuim cu o Anda Adam liberă de contract iată că noul ei iubit vine cu promisiuni pe viaţă. Cei doi au fost fotografiați în ipostaze tandre în vacanță.

Anda Adam nu se mai ascunde. Anda Adam s-a despartit de sotul sau si si-a gasit linistea in bratele altui barbat. După ce și-a încheiat căsnicia cu Sorin Niculescu artista pare că și-a găsit rapid liniștea în brațele altui bărbat.

Anda Adam spune că alături de noul iubit se simte completă și este pregătită de o nouă căsătorie însă mulți cred că este încă măritată cu Sorin în acte. Anda Adam a publicat noi imagini de la mare acolo unde se află împreună cu noul ei iubit și cu fiica sa Eveline. El este noul iubit al Andei Adam.

Anda Adam și iubitul Yosif Eudor Mohaci ei s-au logodit. Sunt câteva luni de când showbiz-ul vorbește despre problemele din mariajul Andei Adam dar cântăreața a evitat de fiecare dată elegant subiectul. Nici bine nu s-a despărțit de Sorin.

Anda Adam dă cărțile pe față și le arată tuturor fanilor ei cât de fericită este în compania noului său iubitEste clar pentru toată lumea că relația dintre ea și tatăl copilului ei Sorin Nicolescu s-a terminat pentru totdeaunaAșadar vedeta profită de fiecare moment al vieții sale și face tot ce-i stă în puteri pentru a fi fericită. Vedeta a protagonizat un sărut fierbinte cu noul ei iubit Yosif. Deși nu a confirmat niciodată public separarea de fostul ei partener de viață Sorin Andrei Nicolescu Anda Adam s-a afișat pentru prima dată alături de noul iubit.

Chiar dacă are un cont privat de Instagram. Anda Adam și noul său iubit au apărut în diverse ipostaze pe Instagram. Cantareata petrece clipe de pomina la mare cu noul iubit.

În această vară Anda Adam a luat pe toată lumea prin surprindere însă nu cu divorțul. Povestea de dragoste dintre Anda Adam şi omul de afaceri arădean Yosif Eudor Mohaci a debutat furtunos şi continuă să evolueze cu paşi repezi. Vezi galeria 12 poze 6.

Anda Adam și Yosif Mohaci nu mai țin cont de nimic atunci când vine vorba de relația lor. Artista a avut parte de o cerere în căsătorie inedită într-un decor ca-n poveşti. Deși nu a confirmat nici acum divorțul solista nu se mai ferește și a plecat într-o vacanță romantică împreună cu nou iubit un afacerist din Cluj care-i face toate poftele.

El intre timp a pus la cale fara ca eu sa stiu toate detaliile ca sa imi faca surpriza sa pregateasca momentul cererii in casatorie. Cine este noul iubit al Andei Adam S-a zvonit că ea și Sorin s-au despărțit și că urmează divorțul asta mai ales după ce în presă au. Artista este acum într-o relație cu un afacerist din Cluj care pare că o răsfață ca pe o.

Anda Adam iubește din nou la doar câteva luni de la despărțirea de soțul Sorin Nicolescu. Și-au făcut publică relația și au început să posteze și poze. Cântăreața și-a asumat public relația cu un nou bărbat pe.

Viața Andei Adam s-a schimbat în mod neașteptat în ultimele luni căci iubește din nou și este mai fericită ca niciodată. Solista e pe punctul de a se căsători din nou. Anda Adam a vorbit despre o eventuală căsătorie cu noul iubit deși nu a specificat până acum dacă a divorțat sau nu de soțul ei în mod oficialAnda Adam spune că alături de noul iubit se simte completă și este pregătită de o nouă căsătorie însă mulți cred că este încă măritată cu Sorin în acte.

A nda Adam a vorbit despre o eventuală căsătorie cu noul iubit deși nu a specificat până acum dacă a divorțat sau nu de soțul ei în mod oficial. Anda Adam și-a dat frâu liber sentimentelor fără să țină cont că o vede toată lumea. De puțină vreme Anda Adam trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat misterios.

Mai mult nici artista nu se mai poate abține și a postat o fotografie în care apare în ipostaze intime cu bărbatul pe care îl iubește. Anda Adam s-a afișat alături de noul iubit. Anda Adam un nou iubit dupa divort.

Anda Adam se mărită. E căsătorit are un hotel și. Anda Adam stiri Anda Adam.

Anda Adam și iubitul milionar nu se mai ascund. Cine e barbatul care i-a sucit mintile cantaretei. Cine este bărbatul misterios din viața artistei.

îmbrățișați în timp ce se sărută sau în alte momente afaceristul se mândrește cu partenera lui. Anda Adam imagini de la cererea în căsătorie. Httpbitly370yBVNhttpswwwvivarovedete-si-evenimenteanda-adam-se-saruta-cu-noul-iubit-2707925Anda Adam a decis să nu.

Anda Adam 41 de ani trăiește din nou fiorii dragostei după despărțirea de soțul ei Sorin Andrei Nicolescu. Anda Adam a refuzat în repetate rânduri să vorbească despre căsnicia ei asta deși a făcut câteva declarații care dau de bănuit. Cântăreața are deja un nou iubit deși încă nu a vorbit despre despărțirea de soțul ei.


Anda Adam și Noul Iubit Surprinși La Piscină In Ipostaze Pasionale Cat De Apropiați Sunt Cei Doi Libertatea


Anda Adam S A Logodit Cu Noul Iubit Am Primit Un Inel De Logodnă


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Cei Doi Au Fost Surprinși In Ipostaze Incendiare Tvmania Ro


El Este Noul Iubit Al Andei Adam Artista Apariție De Milioane In Brațele Bărbatului Misterios Foto Spynews Ro


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile


Anda Adam și Noul Iubit și Au Asumat Relația Cine Este Bărbatul Care O Face Fericită


Noul Iubit Al Andei Adam Dovadă Supremă De Iubire Artista Este O Norocoasă Acum E Clar Cat De Serioasă Este Relaţia Lor Impact


Anda Adam Maraton Amoros Cu Noul Iubit Răsfăț și Lux Pe Coasta De Azur Click Mobile


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Cine Este De Fapt Noul Iubit Al Andei Adam Ce S A Aflat Acum Despre Cantăreață Impact


Cine Este Noul Iubit Al Andei Adam Omul De Afaceri A Divorțat Recent Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Cine Este Yosif Noul Iubit Al Andei Adam A Mai Fost Insurat și Are Un Copil Tvmania Ro


Gata Anda Adam Nu Se Mai Ascunde A Pus Poze Cu Noul Iubit Vedeta Ro


Anda Adam și Noul Iubit S Au Fotografiat Impreună In Pat Ea A Renunțat La Machiajul Strident Iar El La Haine Libertatea


El Este Noul Iubit Al Andei Adam E Căsătorit Are Un Hotel și


Anda Adam și Noul Iubit Sărut Pasional In Public După Ce și Au Asumat Relația Nu Au ținut Cont De Nimeni și Nimic Foto Star Matinal Antenastars Ro


Noul Iubit Al Andei Adam Vs Victor Slav Care E Mai Hot Adpm


Anda Adam Prima Reacție Despre Noul Iubit Solista A Publicat Poze Romantice și O Declarație De Dragoste Click Mobile

LihatTutupKomentar