Anda Adam Despre Divort / Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile

Anda Adam mărturisiri exclusive despre mult-zvonitul divorț Își dorește și un al doilea copil. Anda Adam a urmărit tot ceea ce s-a spus despre mariajul lor și a decis să reacționeze pentru a-i lămuri pe fanii ei.


Anda Adam Probleme In Casnicie Ce Spune Despre Divort Si Cum S A Certat Cu Presupusa Amanta A Sotului

Nu mai purta verighetă l-a scos pe soțul ei de pe toate rețelele sociale și tot în acea sferă fanii nu mai regăseau nicio fotografie cu cei doi.

Anda adam despre divort. Întotdeauna am fost un om care și-a asumat lucruri și care nu s-a ascuns. Un nou divorț zguduie showbizul românesc. Fetele ei de care este mândră până peste cap au apărut după ce Anamaria Prodan s-a măritat din răzbunare cu tatăl lor după cum o recunoaște chiar ea.

Anda Adam este una dintre cele mai celebre cântărețe din România. În urmă cu un an vedeta anunța într-un interviu că este pregătită pentru un al doilea copil în viața ei. În ultima perioadă showbizul românesc este acaparat de un subiect de top și anume presupusul divorț dintre Laurențiu Reghecapf și Anamaria Prodan.

Într-un interviu acordat revistei VIVA în octombrie Anda Adam a vorbit și despre căsnicia cu Sorin și chiar dacă nu a confirmat sau infirmat clar zvonurile despre divorț ne-a oferit câteva declarații interesante legate de mult-discutata lor situație familială. Imagini senzaționale au apărut cu Laurențiu Reghecampf care. Volumul nu a intrat in top 200 Amazon UK in ziua lansarii in.

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au îndrăgostit fulgerător iar legătura dintre ei evoluează în aceeași manieră. Atunci când eu o să pun pe rețelele mele sociale că am făcut asta nr. Anda Adam si sotul sau Sorin sunt in prag de divort.

Au decis să pună capăt relației după cinci ani și un copil. Întrebată despre presupusul divorț cântăreața a. Cine are mușchii mai mari dintre cei doi.

Anda Adam este ținta unor controverse în ultimele zile iar subiectul principal este divorțul de soțul ei SorinCântăreața și bărbatul din viața ei și-au unit destinele în urmă cu cinci ani în 2015 iar împreună cu o fetiță. A pozat în lenjerie. Despre cine este vorba de fapt și ce spune.

Recent a vorbit la superlativ despre cel care îi este alături și a. Anda Adam primele declarații despre divorțul de soțul ei. În cadrul unui interviu oferit în.

Anda Adam primele declarații după ce s-a spus că a depus actele de divorț. Anda Adam a rupt tăcerea despre divorțul de tatăl fiicei sale. Sorin Nicolescu a dezvăluit primul că nu mai formează un cuplu cu.

În plus cei doi nu mai poartă de o vreme bună nici verighetele. Artistul a negat tot și susține că așa zisele tensiuni au apărut pe fondul problemelor apărute în ultima perioadă. Anda Adam dă cărțile pe față.

Potrivit impactro divortul ar. Anda Adam s-a încordat la piscină alături de iubitul ei. Anda Adam și Sorin Niculescu nu mai formează un cuplu.

Anda Adam totul despre divorț. A POZAT ÎN LENJERIE INTIMĂ ȘI A. Foarte multă lume a ajuns să se aștepte la un posibil divorț al celor doi deoarece Anda a renunțat la verighetă poze cu cei doi nu.

Anda Adam mesaj cu subînțeles pe Instagram. Artista refuză să rostească acest cuvânt și evită să ofere declarații pe marginea acestui subiect. Anda Adam este mai mare cu câțiva ani decât colega ei de la.

Apariția care a stârnit mari controverse 08 oct. Artista dă cărțile pe față despre căsnicia cu Sorin. Nu am depus actele la notar EXCLUSIV.

O nouă zi un nou scandal în showbizul românesc. Anda Adam totul despre divorț. Anda Adam adevărul despre divorțul anunțat de presa întreagă.

ANDA ADAM A RUPT GURA TÂRGULUI. Care este adevărul despre divorț. Anda Adam declarație despre zvonurile legate de divorț.

Am divorțat atunci chiar am făcut-o. Invitată în cadrul emisiunii Vorbește lumea Anda Adam a declarat. S-a spus că au depus actele la notar că au renunțat la a mai forma.

După cinci ani de căsătorie Anda Adam a luat o decizie radicală în privința relației ei luându-i prin surprindere atât pe fani cât și pe cunoscuți. De la divorţul celor două vedete au trecut doar 4 LUNI. Artista a fost întotdeauna o persoană discretă și s-a ferit să-și expună viața privată dar cu.

Anda Adam de-a lungul carierei sale și-a câștigat statutul de vedetă și de ce nu dreptul de a cere anumite sume de bani pentru a cânta la diferite evenimente. Anda Adam a rupt gura târgului. Iubitul Yosif i-a dat deja inelul.

Afaceristul a cerut-o în căsătorie după câteva luni de relație iar artista este peste măsură de fericită. Anda Adam a făcut o dezvăluire uimitoare pe Instagram chiar la câteva zile după ce s-a zvonit că ar fi divorțat în secret de soțul ei Sorin Nicolescu. Anda Adam a divortat.

Locuim împreună Anda Adam s-ar fi despărțit de tatăl fiicei sale Sorin Andrei Nicolescu însă solista nu a clarificat nimic până acum. Oamenii se mai și ceartă. Despre Anda Adam se spune că este într-o situație delicată încă din luna mai încoace.

Anda Adam pune punct speculațiilor despre divorț. Recent au apărut în presă știri precum cea în care se vorbește despre divorțul dintre Anda Adam și soțul ei Sorin Niculescu. Oamenii se mai și ceartă.

În ultima perioadă s-a vorbit mult pe seama unui divorț între Anda Adam și Sorin Niculescu tatăl fetiței sale. De ce nu a fost Smiley invitat la nunta Simonei Halep Condițiile dificile le vor face probleme. Anda Adam a făcut o dezvăluire uimitoare pe Instagram chiar la câteva zile după ce s-a zvonit că ar fi divorțat în secret de soțul ei Sorin Nicolescu.

Eu acum sunt cu Evelin. Cuplul a sârnit însă o serie de speculații odată ce în mediul online nu au mai postat fotografii îmrepună pentru o perioadă mai lungă de timp. Unele detalii observate în mediul online precum lipsa fotografiilor de cuplu sau a verighetelor susțineau aceste ipoteze.

Anda Adam si sotul sau Sorin sunt in prag de divort. Anda Adam și Sorin Nicolescu au fost căsătoriți timp de șase ani și au împreună o fetiță. A recunoscut că s-au certat.

Anda Adam și Sorin Nicolescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai bine de cinci ani de zile iar împreună au o fetiță pe Evelin în vârstă de 4 ani și jumătate citează impactro. Potrivit Ciaoro Anda Adam a postat pe Instastory un mesaj care a stârnit controverse mai ales că a venit la scurt timp după ce a infirmat veștile despre despărțirea de soțul ei. Anda și soțul ei nu mai au fotografii împreună și nu se mai urmăresc reciproc pe o rețea de socializare.

Anda Adam vorbește despre căsătorie la scurt timp de la divorțul de Sorin Niculescu. Anda adam divort. Exista motive să credem că Anda Adam a divortat în secret de Sorin.

Anda Adam vorbește din nou despre divorț. Aceasta este căsătorită de mai bine de 5 ani cu Sorin Niculescu alături de care a dat naștere și unei fetițe. Ce masina conduce Anda Adam.


Informația Anului In Showbiz Anda Adam A Vorbit Despre Divorț Lumea Va Interpreta Capital


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


Anda Adam Adevarul Despre Divort Nu Am De Ce Sa Ma Feresc Info Actual


Anda Adam Adevărul Despre Pensia Alimentară Ce Spune Despre Divorț


Anda Adam Divorțează Soțul Artistei Confirmă Despărțirea E Liberă Să Facă Orice Click Mobile


Anda Adam A Divorțat In Secret Dovezile Care Arată Clar Că Artista și Sorin Nu Mai Formează Un Cuplu Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Exclusiv Am Aflat Motivul Posibilului Divorț Dintre Anda Adam și Soțul Ei Totul Se Trage De La Condamnarea La Inchisoare A Lui Sorin Impact


Anda Adam Primele Declarații După Ce S A Spus Că A Depus Actele De Divorț Eu Acum Sunt Cu Evelin


Anda Adam A Vorbit La Antena Stars Despre Divorțul De Soțul Ei El Este Detașat De Subiect Spynews Ro


A Divorțat Sau Nu Anda Adam Prima Reacție A Lui Sorin Soțul Artistei


Anda Adam Adevărul Despre Divorț Eu Acum Sunt Cu Kfetele


Anda Adam Despre Divorț Ce Spune Artista Despre Tatăl Copilului Ei Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Anda Adam A Rupt Tăcerea Primele Declarații Despre Divorț Wowbiz


Anda Adam Prinsă In Fapt Cu Un Alt Bărbat Zvonurile Divorţului De Sorin Nicolescu Reale Foto Exclusiv Impact


Exclusiv Detalii De Ultimă Oră Despre Divorțul Andei Adam Care Cutremură Lumea Mondenă Ce Se Intamplă Acum Cu Soțul Ei Impact


Facebook


Anda Adam Si Sorin Nicolescu S Au Despartit Dupa Sase Ani De Casnicie Cine Este Noul Iubit Al Artistei Kanal D Romania


Anda Adam Prima Reacție Despre Divorț Mereu Am Fost Un Om Care și A Asumat Lucruri și Clair Ro

LihatTutupKomentar